DEZBATERE SMART REGION CALARASI 2018

Fotografii de la eveniment

22 Noiembrie 2018, 10:00 – 16:00

Resort D’all Class, Strada București, Nr 354, Călărași

Eveniment organizat de Consiliul Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Calarasi, Consiliul Judetean Calarasi, Concord Communication si Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

*****

Dezbaterea Smart Region – Calarasi 2018 este conceputa pentru comunitati urbane, suburbane si rurale de toate dimensiunile, pentru a se conecta direct cu parteneri de incredere, pentru a descoperi si explora idei noi, pentru a identifica resursele disponibile si pentru a invata de la expertii din industrie in cadrul eforturilor de transformare digitala care necesita colaborari regionale si multidisciplinare. Initiativele pentru regiunile inteligente ajuta, angajeaza actorii-cheie si membrii comunitatii pentru a accelera dezvoltarea oraselor si a regiunilor.

Evenimentul face parte din seria Dezbaterilor Smart City 2017-2020 si va reuni reprezentanti ai autoritatilor publice locale si fermieri din zona Muntenia Sud, reprezentanti ai Guvernului si ai altor institutii publice, furnizori de solutii inovative, consultanti, presa.

Discutiile din cadrul Dezbaterii Smart Region – Calarasi 2018 vor aborda trei mari directii pentru dezvoltarea regionala: administrarea inteligenta a localitatilor (accesibilitate si transparenta, trafic si parcari, iluminat public, calitatea aerului si gestionarea eficienta deseurilor), educatie inteligenta adaptata nevoilor actuale si viitoare ale societatii (interactiunea cu scoala si integrarea tehnologiilor moderne in sala de clasa) si agricultura inteligenta (aplicarea tehnologiilor informatiei si comunicatiilor in agricultura – inclusiv asupra culturilor vegetale, animalelor, pisciculturii si silviculturii).

Evenimentul este sustinut de Directia de Agricultura a Judetului Calarasi, Inspectoratul Scolar Judetean Calarasi si de domnul Marius Bostan, fost Ministru al Comunicatiilor si pentru Tehnologia Informatiei, initiator al Dezbaterii Nationale Smart City si Alba Iulia Smart City. 

Vreti sa prezentati solutii, sa stati de vorba cu reprezentantii Primariilor, ai Directiei de Agricultura a Judetului Calarasi si producători pentru a vedea care le sunt solicitarile si astfel sa puteti pune bazele unor colaborari viitoare? Va punem la dispozitie spatiu de prezentare, de expunere solutii si networking, precum si promovare. Pentru detalii office@concordcom.ro

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PARTENERI PRINCIPALI

PARTENERI

PILIS

.

locatie

D’all Class, Strada Bucuresti, nr 354, Calarasi