Dezbatere Smart City 2018-2020

DEZBATERE SMART CITY 2018-2020

23 MARTIE 2018, IASI

Sala Rossini, Congress Hall, Complexul Palas Iasi

(Str. Palas, Nr. 7A)

EVENIMENT ORGANIZAT CU SPRIJINUL

 Dezbatere Smart City 2018-2020 – Municipiul Iasi a inceput implementarea conceptului de Smart City si a realizat deja progrese in acest sens.

PROIECTELE Iasului aflate in derulare sau finalizate pot fi accesate aici

Dezbatere Smart City 2018-2020 care va avea loc la Iasi, va reuni reprezentanti ai oraselor din zona de Nord Est si ai altor orase din tara care vor dori sa impartaseasca din experienta lor in acest domeniu.

Primarul Municipiului Iasi, dl. Mihai Chirica, va fi prezent la eveniment impreuna cu echipa sa de experti: Catalin Boghiu,Director General Directia Generala Tehnica si de Dezvoltare,  Gabriela Badarau, Sef Serviciu Achizitii Publice, Gheorghe Ionita, sef Birou Zona Metropolitana Iasi, Elena Farca, Sef Serviciu Relatii Internationale, Adriana Spataru, Sef Birou Directia Democratie Participativa Locala, Adina Stoleru, Sef Birou Diaspora.

City Managerul Alba Iulia, dl. Nicolaie Moldovan, va fi de asemenea prezent pentru a realiza un schimb de experienta cu ceilalti reprezentanti ai primariilor prezente.

Evenimentul va reuni companii, administratii publice, consultanti in finantare si strategie de dezvoltare, mediu academic si presa pentru a discuta despre proiecte si parteneriate viitoare.

La Dezbatere Smart City 2018-2020, vor fi prezentate cele mai noi solutii tehnologice prin care poate fi imbunatatit fiecare aspect al existentei zilnice a cetatenilor.

Discutam despre mobilitate urbana inteligenta utilizand inovatia si excelenta. Vor fi prezentate solutii integrate de mobilitate, discutam nevoia oraselor de e- ticheting, eliminarea congestiei si a noxelor, reducerea consumurilor, carsharing, ridesharing, parcare inteligenta, masini electrice si alte instrumente pentru dezvoltarea unui eco-sistem de mobilitate inteligenta.

Vor fi prezenti experti in managementul deseurilor care vor prezenta cele ai noi solutii de cantarire si gestionare a acestora. Vorbim despre soluții de iluminat inteligent, eficientizarea consumului, smart metering, siguranță, servicii pentru cetățeni.

La Dezbatere Smart City 2018-2020 vom aborda si teme privind introducerea catalogului electronic si a tehnologiilor smart in educatie, dar si despre managementul administratiei si informatiilor.

Orasele Smart City au nevoie de strategie si de crearea mediului pentru adoptarea tehnologiilor. Vom avea alaturi de noi specialisti care vor  prezenta sursele de finanțare; parteneriate, împrumuturi bancare, obligațiuni, fonduri nerambursabile, sprijinirea penetrării aplicațiilor gratuite. Vedem ce este de făcut si care sunt pasii catre smart city.

Alte teme de interes vor fi discutate cu primarii si reprezentanti ai autoritatilor publice locale.

Start-up demo night

In cadrul unui Panel dedicat – Start-up demo night – vor fi prezentate solutii smart city realizare de firme Start-up infiintate in perioada 2016-2018, in vederea finantarii acestora de catre investitori privati, prezenti la eveniment, sau cooptarea noilor firme in alte proiecte deja existente.

Daca detineti un Start -up care poate oferi astfel de servicii si doriti sa le prezentati in cadrul acestui Panel dedicat, pentru a atrage atentia investitorilor sau a potentialilor parteneri, va rugam sa va inscrieti la adresa office@concordcom.ro cu denumirea firmei si prezentare solutiei. Locurile sunt limitate.

Prin serviciile oferite, fiecare oras trebuie sa devina un loc excelent in care se poate trai

Evenimentul este organizat de Concord Communication, FNTM si Good News. Afla mai multe despre evenimentele organizate de noi aici..

Afla Agenda Speakerii si Partenerii care sustin evenimentul Dezbatere Smart City 2018-2020.


AGENDA

Afla mai multe informatii despre temele dezbatute si program

SPEAKERS

Afla care sunt invitatii evenimentului

ACCES EVENIMENT

Aflati cum puteti participa, accesand butonul de Inregistrare de mai jos

LOCATIE

Sala Rossini, Congress Hall, Complexul Palas Iasi

(Str. Palas, Nr. 7A)